φεγγάρι lamp in garden

Φωτογραφία από: Pulsar Moonlight

Ακόμη και όταν ο ουρανός είναι θολό, θα μπορείτε να δείτε το φεγγάρι χάρη σε αυτές τις εκπληκτικές ανακυκλωμένες λάμπες! Το Pulsar Moonlight προσφέρει ζωγραφισμένα στο χέρι φώτα από παλιούς σφαίρες στον κήπο και η προσοχή στη λεπτομέρεια για κάθε δημιουργία είναι απλά εκπληκτική. 

 

Κάθε λαμπτήρας εκτός αυτού του κόσμου ζωγραφίζεται σε διάφορα στάδια χρησιμοποιώντας επιστημονικές εικόνες ως αναφορά. Οι ανεπτυγμένες σφαίρες δίνουν προσεκτικά κρατήρες και καταθλίψεις για να μιμηθούν την πραγματική επιφάνεια του φεγγαριού και όταν φωτιστούν, θα μπορούσατε επίσης να κοιτάξετε το νυχτερινό ουρανό!

 

Υπάρχουν διάφορα στυλ φεγγάρια διαθέσιμα στο Etsy, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών μεγεθών και επιλογών τοποθέτησης. Μπορείτε να ζητήσετε μια επιτραπέζια λάμπα για να εμφανίσετε τον πλανήτη σας ως κεντρικό τεμάχιο ή μπορεί να αναρτηθεί από το ανώτατο όριο για έναν νυχτερινό ουρανό. Το Pulsar Moonlight εξηγεί επίσης ότι μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της λυχνίας αλλάζοντας ανάμεσα σε δροσερούς και ζεστούς λαμπτήρες. 

 

Ενώ το Pulsar Moonlight δημιουργεί κυρίως φεγγάρια, υπάρχουν επίσης αρκετά άλλα φώτα πλανήτη διαθέσιμα, όπως ο Δίας, ο Άρης και ο Ποσειδώνας. 

φεγγάρι lamp saturn

Φωτογραφία από: Pulsar Moonlight

Αυτές οι ανακυκλωμένες λάμπες θα κάνουν μια εκπληκτική προσθήκη στο υπνοδωμάτιο ενός παιδιού ή στο γραφείο του ενθουσιώδους του χώρου. Εάν θέλετε ένα για τον εαυτό σας, οι λάμπες κοστίζουν μεταξύ 72 και 112 δολάρια στο Etsy, ανάλογα με το μέγεθος και το ύφος.