Καλοκαίρι Soups

Κρύα Σούπες – Gazapacho, Πεπόνι & Νομισματοκοπείο, Καβουρντισμένο Πράσινο μπιτόνι

Τα καλοκαιρινά μενού που προσβλέπουμε στις πιο συνηθισμένες ενέργειες περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω:

•  φαγητό έξω

• ψησταριές έξω

• εύκολη γεύματα που χαρακτηρίζουν τα νόστιμα προϊόντα που περιμένουμε όλο το χρόνο

Τρώω it outside!

Πολλά από αυτά τα γεύματα περιλαμβάνουν (τι άλλο;) σούπα! Ναι, σούπα το καλοκαίρι!

 

Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν φτιάχνετε σούπες το καλοκαίρι είναι να σχεδιάσετε μπροστά. Ψυγμένες σούπες χρειάζονται αρκετές ώρες για να χαλαρώσουν, έτσι προετοιμάστε τα συστατικά σας το βράδυ πριν και συγκεντρώστε / μείγμα τους το πρωί. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τη σούπα σας στο πίσω μέρος του ψυγείου μέχρι να είστε έτοιμοι να εξυπηρετήσετε. Κρύες σβήνει γεύσεις, οπότε να είστε έτοιμοι να προσθέσετε λίγο περισσότερο αλάτι, χυμό ασβέστη, ζεστή σάλτσα, κλπ. Πριν σας εξυπηρετήσει επάνω.

 

Όταν έρθει η ώρα να σερβίρετε, προσθέστε μερικές τελευταίες στιγμές τελειώματος στη σούπα σας. Αποθηκεύστε μερικά από τα συστατικά σας στην κορυφή από κάθε μερίδα. Μια πρέζα φρέσκου κοραλλιογενούς πηγαίνει πολύ μακριά, όπως και μια ένδειξη για κάτι όξινο, είτε πρόκειται για συμπίεση φρέσκου χυμού ασβέστη, είτε για φανταστικό βαλσαμικό ξύδι.

 

Δεν ξέρετε τι να χρησιμεύσει ως πλευρά με τη σούπα σας; Τα ψάρια – διατηρημένα με απλή ψύξη, σχάρα ή αλλιώς – αποτελούν την τέλεια πλευρά για κρύες σούπες. Μπορείτε να εξυπηρετήσετε μια πλευρά κόκκων όπως το ρύζι ή quinoa σαλάτα με ψιλοκομμένα βότανα και ψητά καρύδια. Είναι ακόμα καλύτερο αν το κάνετε μια μέρα μπροστά από το χρόνο! Μια άλλη μεγάλη επιλογή είναι μια πράσινη σαλάτα – φυσικά! Ρίξτε αυτά τα βότανα σε μερικά πράσινα φύλλα και voila! Σε περίπτωση αμφιβολίας, προσθέστε λίγο ψωμί! Στεγνώστε ή φρυγάνε μερικές χοντρές φέτες ψωμιού, μετά τρίβετε με την κομμένη πλευρά ενός σκελιού σκόρδου, στη συνέχεια το κομμένο μέρος μιας ντομάτας.

Εάν η κρύα σούπα δεν είναι το πράγμα σας, μην αποκλείετε τη ζεστή σούπα μόνο και μόνο επειδή οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν έξω. Μια πικάντικη, ζεστή σούπα σαν ζωμό ζεστή και ξινή σούπα γαρίδας μπορεί να πάρει το chill off σε ένα over-κλιματισμό γραφείο ή να θέσει το στάδιο για μια δροσερή δεύτερη πορεία noodles. Οι ασιατικές σούπες όπως το pho ή tom yum μπορούν να είναι απλές και εκπληκτικές. Κάνοντας ζεστό σούπα στο Sumer είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλοκαιρινά προϊόντα σας, και μπορείτε να το παγώσετε και να απολαύσετε στο κρύο μήνες πτώση.
 

Μάθετε πώς να κάνετε το μπορς της Μητέρας της Μάρθας παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο!