Amikor a Super Bowl-ra érkezik, Martha, mint néhányan közülünk, a rajongó az ételnek, mint a labdarúgás. A tömeges ételek, mint a csirkeszárnyak (rengeteg sörrel együtt) nehéz ellenállni. Ahogy a Denver Broncos és a Carolina Panthers szembesülnek ezen a vasárnapon a Super Bowl 50-ben, Martha fog recepteket szolgálni a legújabb könyvéből Előételek — valamint a kedvenc nachók.

 

Nézd meg Marthát, hogy a játék napi kedvencei legyenek. 

vignetes_nachos.jpg

Végső Valóban

A tortilla zsetonokat refried bab, Monterey Jack és Cheddar sajtok, valamint pácolt és friss jalapenos és konzerv fekete olajbogyó, és egy kis chilivel mártással sütjük – kevesebb mint 10 percet vesz igénybe a nacho nirvana elérése. A tejföl, friss koriander és apróra vágott paradicsom a hűvös, friss garnélarák. Tálaljuk ezeket jobbra, mielőtt kick off.

 

Szerezd meg az Ultimate Nachos Receptet

konyha-talányok-csirke-szárny-1214.jpg

Finger Lickin ‘Classic

Buffalo forró szárnyak a fő játék – kevesen mondhatják nem ezeket a fűszeres szárnyak és a gazdag kék sajtos merítésű mártás.

 

Szerezd meg a Buffalo Chicken Wings Receptet

juhar-Dijon-csirke-szárny-371-d112539.jpg

Sült nem Fried!!!

Igen, valójában ezek az ellenállhatatlan szárnyak egy háromkomponensű csoda és főznek a sütőben.

 

Szerezd meg a Maple-Dijon Wings Receptet

3015_092507_martha_cheese.jpg

Sajt győz

Teljesen klasszikus, egy sajt labda dolgozik egy kecses koktél party, de otthon is egy játék nap elterjedt. Martha kedvence krémes és finom, a mangó chutney váratlan ízű, és a pörkölt pekándi ropogós bevonat tökéletes kontraszt. A legjobb az egészben, előre lehet tenni!

 

Szerezd meg Martha Cheddar Cheese Ball Receptjét

mls101822_0607_arnoldpalmer.jpg

Kiissza

És inni, biztos, hogy lesz sör, de Martha is szeret valami gyümölcsöset és erőset szolgálni – lehetőleg egy italt bourbon rúgással, mint ez az Arnold Palmerrel. Nincs Game Day fogadónak ideje, hogy rázza a koktélokat, de valami korsó valami kullancsot az összes dobozba.

 

Szerezd meg a Citrus Arnold Palmer Receptet

És egy utolsó tipp, nem szolgálnak fel minden élelmiszert először – féláldos játékot kell kapnod! Ha mindenki szárnyra, nachóra és sajtra tölt fel a játék elején, akkor túlságosan álmos lesz, hogy átjusson a második félidőben. Mint minden edző tudja, az időzítés minden!

Kapja meg Martha Stewart előételekből készült példányát.