kis világ-koszorú-0130-d111506.jpg

Fotó: Johnny Miller
Az örökzöld koszorú egy varázslatos erdei környezetbe kerül egy tiszta falu számára.

Minden télen a kézműves ügyvezető igazgató, Hannah Milman, elutazik a karácsonyi világba. Ez fantasztikus helynek tűnhet, de valóban nagyon is valóságos: a frankfurti üdülési téma bemutatója mindenfajta jelmezzel díszített kiállítóval rendelkezik. Egy nemrégiben meglátogatott Milman-t különösen elkápráztatta egy koszorú, amelyet látott; a Luville Collectables miniatűr porcelán épületekkel díszítették.

 

Az inspiráló kép vele maradt, úgyhogy úgy döntött, hogy saját koszorút hoz létre, mint pl. Pálcafestékkel, mini-szarvasokkal és síelőkkel párosított egy modellboltból, és a pamut hó driftjeiből. Az otthon (ok) az ünnepekre.

Szerelje össze a koszorút

Glitter a fák

“Megújítani” a házakat

folyamat-készítés-koszorú-0266main-d111506.jpg

Fotó: Johnny Miller
Hagyjon egy házat ragyogni egy nagyméretű edényben történő megjelenítéssel. Először a gyapotot, aztán a házat, majd a fákat és a szarvasokat, mindegyik csuklópántot az aljára rögzítve, hogy a bázisukat helyben tartsák.

Források mindhárom projekthez

Alaszkai fenyő mesterséges koszorú, pinecones, Martha Stewart Élet, 30 hüvelyk, $ 40, homedepot.com
Többfelületű Satin Craft Paint, Habanero, Pink Dahlia, Esküvői torta, medence és búvárkodás, 2 $ 2 uncia; Kristály finom és durva csillogás, Sterling finom csillogás, Florentine Gold finom csillogás, $ 6, 1,48 uncia egyenként; és kézműves ragasztó, $ 3 4 uncia, a Martha Stewart Crafts, michaels.com
Fehér és zöld üvegfák, $ 2-tól egy készletből, factorydirectcraft.com
Örökzöld fák, 2 hüvelyk és 3 1/2 hüvelyk, 10 dollár 5, michaels.com
Reinde moss, 17 $ 11 uncia, save-on-crafts.com
HO-skála modellek, a 11 dollártól a készletig, reynaulds.com

 

Nézd: hogyan kell díszíteni a koszorút