a home edit organized office drawer

Fotó: A ház szerkesztése

Amikor az emberek tanácsot kérnek a szervezéshez, mindig azt javasoljuk, hogy fiókkal kezdjenek. Ha megpróbálsz az egész házat – vagy akár csak egy szobát – egyszerre bevenni, akkor valószínűleg egy sarokban sír. A fiók kezelhető, de egy fiók létrehozása életet változtathat. Függetlenül attól, hogy az a fürdőszobájában, az irodájában vagy a rettegett konyhai szemétláda, az egyszerűsített rendszerek bevezetése jobbá teszi a napodat – ígérjük!

itthon edit drawer organized silverware

Fotó: A ház szerkesztése

A jó hír az, hogy minden fiók, formától és mérettől függetlenül, ugyanazokat a lépéseket követeli meg a szervezéshez.

 

1. Vedd ki mindent. Ne csaljon el valamit a fiókban! A szervezés olyan, mint a diéta. Nem fog működni, ha nem tesz eleget!

 

2. Sorold át az összes eltávolított elemet, és csoportosítsa őket kategóriákba. Próbáljon olyan témákra összpontosítani, mint a tollak és a ceruza, a Q-tippek és a pamutgolyók stb. Ezeket a kategóriákat később is el lehet osztani a fiókban, de ez a lépés segít megnézni, hogy mi van.

 

3. Miután mindent sorakoztattak fel előtted, könnyű kitalálni, hogy mit kell eltávolítani. Ha 200 toll van, talán itt az ideje, hogy megkönnyítse a terhelést. Tartsa azokat, amiket szeretsz, azokat, amelyeket használsz, és azokat, amelyek boldoggá teszik minden alkalommal, amikor kinyitod a fiókot. Ugyanez vonatkozik a sminkre, a fürdő termékekre vagy bármi másra, amely értékes helyet foglal el. Mindannyian összegyűjtjük a dolgokat (a szervezők ezzel is bűnösek!), De a szerkesztéshez és szervezéshez szükséges idő megérinti a reset gombot, és segítséget nyújt az elemek rangsorolásában.

 

4. A termék megvásárlása előtt mérje meg a fiók magasságát, hosszát és szélességét. Minden egyes centiméter fiókokkal számol, ezért próbálja meg pontosan meghatározni. A legpontosabb méréshez digitális mérőszalagot javasolunk. A pontos mérések segítenek abban, hogy megvásárolja az adott fiókhoz illő terméket, és megszüntesse a találgatásokat.

 

Íme néhány kedvenc fiókszervezőnk különböző anyagokban és méretekben.

 

5. Végül itt az ideje összeállítani a kirakós játékot. Mielőtt bármilyen elemet visszahelyez a fiókba, el akarja rendezni a terméket. Szeretnénk nagy és kis betétek kombinációját használni, és többféle konfigurációt tesztelni a legokosabb megoldáshoz a térhez.

 

Miután beállította a fiókot, elkezdheti elrejteni az összes kategóriát. A fiókok némi próbálkozást és hibát követnek el, ezért ne féljen a tartalmat mozgatni, amíg elégedett az eredményével.

smink drawer organization nars products

 

Nézzen meg minket egy konyhaszekrényt az alábbi videóban.