ljepota makeup routine

Fotografija: Morrisons

Kada se vaša dnevna uniforma prebaci na sundresses i sandale, odvojite trenutak da se počnete vidjeti i vaše šminke. Ovi dobri pronalasci imaju tekuće teksture i meke, blistave boje koje se praktično primjenjuju. Koristite ove tehnike kako biste brzo izašli iz vrata. Započnite traženjem lakših formula za šminkanje. Oni bi trebali biti čisti i pomiješani i dopustiti da vaša koža (i pjege) prođe.

 

Pet minuta

lutati beauty eye shadow

Fotografija: Peter Ardito

Nanesite sjajno oko

Metalna sjena u toplom tonu će vas probuditi. Dab i mješavina Wander Ljepota’s Exquisite Eye tekuća sjena na poklopce, i definirati ih s pomakom maskare. $ 26, wanderbeauty.com.

cvijet beauty sculpt palette

Fotografija: Peter Ardito

Sweep na zdravu kožu

Pojednostavnite ovaj korak pomoću Cvjetna ljepota podizanje i oblikovanje palete. Okrenite rumenilo na obraze, usmjerite naglaskom po obrazima i povucite ga zajedno s laganim, a nadzorom brontera. $ 14, flowerbeauty.com.

voćna pulpa jacods nude lip gels

Fotografija: Peter Ardito

Idi za prirodni usne

A po “prirodnom”, ne mislim bež i ispran, ali svjež i pravedan-ugriz. Marc Jacobs ljepotica Nove nudite Sheer gelove za usne svi imaju laskavu ružičastu podlogu, a gel-kremasta formula ima melem. 30 dolara, marcjacobs.com.

 

Watch: 5-minutni šminka udžbenik iz Martha je makeup umjetnik