Sv Patrick's Day Irish coffee bar

Fotografija: Rebekka Lowin

Bilo da pokušavate nadmašiti susjedsku zabavu ili samo trebate izgovor za malo viskija u kavu, ovaj irski kafić će napraviti trik – i to je sjajno zabavno baciti zajedno. To je savršena velika finale za bilo koji dan u St. Paddyju, ali to bi također moglo biti glavni događaj. Najbolji dio? Djeluje isto kao i nakon irske večernje blagdane kao i nakon zelenog tematske kuhinje. Saznajte kako smo bacili naše zajedno. A što onda čekaš? Pripremite svoje prijatelje kako biste uživali u toj hot-and-boozy tretmanu.

 

Pića

Budući da svi vaši gosti neće biti upoznati s metodom irske kave, “zašto ih ne pokazati na putu? Koristite zlatni okvir za prikaz kako biste pokazali korake kafeiniranog blaženstva – i iskoristite naš trostruko testirani recept. Naravno, ni irski kafić ne bi bio potpun bez – pogodili ste ga! – kava i viski. I, pa, više viskija. Odabrali smo niz irskih viskija, a zatim ih predstavili u kutu našeg bara kako bismo gostima omogućili izbor onoga kojeg biste željeli piti. Što se tiče kave, smjestili smo ga u jednostavnom dispenzeru od nehrđajućeg čelika koji izgleda elegantno kod kuće sa svim zelenim zlatom u baru. Ali ako namjeravate zadržati zabavu neko vrijeme, možda biste željeli jednostavno napuniti cijeli aparat za kavu i priključiti ga na zid kako bi stvari bile preciznije. Mala etiketa s papirom koja čita “irski viski” i “kavu” daju oba elementa iznimno važan zrak.

 

[PITAJTE NAŠU RECEPTU: Irska kava]

Sv Patrick's Day Irish coffee bar

Fotografija: Rebekka Lowin

The Whipped Cream 

Učinite to kod kuće, naravno! Ne postoji ništa baš kao svježa, domaća šlag, a kad je u pitanju irska kava, to je sve što će učiniti. Velika šarža će brzo krenuti (tko ne voli šlag?) Pa pazite da gomilate svoju zdjelu visoko. I ne zaboravite pahuljaste, domaće marshmallows bilo!

Toppings

Sada dolazi zabavni dio: Obrišite lokalnu trgovinu za pečenje ili supermarket za sve zeleno: zelene posute, zelene dražeje i šećer bisere, zeleni ukrašavanje šećera … dobivate ideju. (I dok priznajemo da tradicionalna irska kava nije bila prekrivena zlatnim bomboniranim bademima i na vrhu sa svijetlim zelenim slatkim bombonima, ti prelijevanje dodaju samo onu vrstu twist-a koja je potrebna kako bi vaš bar postao manje formalan osjećaj.) I mi smo lijepo sigurni da nitko neće imati na umu oh-so-Instagrammable bombon za oči koje će ove slatkoće i slatkoće slatkiši pružiti. Prikažite ih u divnim staklenim posudama s minijaturnim slatkišima bombona – to će učiniti da se vaši gosti osjećaju kao da su upravo stigli u mnogo zeleniju, St.-Patrickovu dnevnu verziju tvornice Willyja Wonke.

 

[BE INSPIRED: Ultra-Creative Candy Centerpieces zasladiti vašu stranku]

Sv Patrick's Day Irish coffee cup-to-go

Fotografija: Rebekka Lowin

Kupovi

Ovdje nema dosadnih šalica. Dajte svojim gostima mogućnost uzimanja svojih napornih napitaka kući koristeći ove nevjerojatne (i personalizirane!) Odbojke za čaše, koje vam izrađuju ručno. Ne samo da će im biti impresionirani lukavstvom, oni će također biti drago da imaju nešto posebno za gutljaj na izlazu kroz vrata! Uđite ovdje.

 

[NAPRAVITE OVAM FAVORIT: Irski kavani za kavu]

Ako već niste uvjereni, pokušajte baciti svoj vlastiti irski kafić i pustiti svoje goste da odlučuju da je to doista krajnji način proslave svih omiljenih zelenih nego zelenih praznika. Živjeli!

I kao posljednja ukusna poslastica? Ove čokoladne čokoladne kolače – na vrhu s “sretnim” četveronožnim djetelinskim bombonima – savršene su za kraj zabave na slatkom napomenu: