srebro bells christmas tree

Fotografija: Janelle Jones

Na slici: Martha Stewart Living 7,5 ft Pre-lit LED svjetlucavo piso Quick-Set umjetno božićno drvce s toplim bijelim svjetlima i borovnice, $ 269, homedepot.com.

 

Čujete li to? To je zvuk stotinu jingling zvona! Na Christmastime, zvono poziva naše omiljene uspomene na odmor caroling, vožnje saonicama, i opće veselje s obitelji i prijateljima. A to je meka, tinkling melodij inspirirala ovaj blistavi stablo.

 

Naše glazbeno stablo mingles dva omiljena simbola sezone: crvene vrpce i jingle zvona. Za tradicionalni izgled, obložili smo stablo u svijetlo crveno i zimsko zelenilo. Od vrha do dna, ovaj pjenušavi bor je ukrašen u desecima ručno zavarenih zvonolika, reflektirajućih kuglastih ornamenti i zvona sa sanjkama vezanim za pladnjeve vrpce. Na vrhu stabla stavili smo luk rozeta u istu vrpcu kao i ukrašene ukrase.

 

[PRONAĐITE INSPIRACIJA: Bell Crafts]

zvono ornament for door

Fotografija: Ryan Liebe

Ove jingle zvono klasteri izgledaju svečano bilo gdje u kući – prozori, kvaka, a posebno vaše stablo. Da biste ih napravili, skupite razna zvona (na našem stablu upotrijebili smo metalne teksture, veličine i sjajne tonove), te ih stavljamo na petlje žice. Plijesan ih u obliku klastera i obrušite krajeve petlji zajedno. Za dodatni njuh, kravata na velikom pramcu. 

 

[NAPRAVITE OVO: Zlatni Zlatni Ornament]

Matthew-drvo-pojmovnik-001x-md110644.jpg

Fotografija: Eric Piasecki Fotografija

Tražite li sličan izgled? Isprobajte ove ormare s kuglicama omotane vrpcom. Ne samo da su ti ukrasi brzi, oni su nevjerojatno ekonomični. Možete odvojiti desetke – i dovršiti izgled zlatnim i crvenim kuglama. Izrada ih je brza i jednostavna: Koristite ljepilo kako biste pričvrstili kraj jedne trake do lopti i trake s ravnim prugama od vjetrobrana oko polistirolnih kuglica. Nastavite pakiranje s više traka u različitim smjerovima sve dok se lopta ne pokrije. Zatim, zalijepite ljepilo.

 

[OBRAČUNAJTE SE: Plaid Ball Ornaments]

tartan-drvo-1-150-mld110651.jpg

Fotografija: Bryan Gardner

Još jedna ideja? Presavijte i snajpersku vrpcu u bannere, a zatim završite sa zlatnim iglama.

 

[OBRAČUNAJTE SE: Ribbon Pendants Ornaments]

Osjećaj nadahnut? Gledajte kako smo ukopali naše stablo: