pozadina-strop-09516.jpg (skyword:269810)

Fotografija ljubaznošću Julieja Soeffera za dizajn interijera Laura U

Stavite ga na strop

Samo zato što se zove pozadina ne znači da treba ostati na zidu! Idi podebljano i oblikujte svoj strop svojim omiljenim cvjetnim ili geometrijskim ispisom. Dodavanje motiva na stropu, a ne na zidove ne samo da će vas razdvojiti, dizajner interijera avangarde, već dodaje još jednu dimenziju vašem prostoru, ostavljajući dovoljno mjesta za druge zidne ukrašavanje, kao što su sconces ili art.

pozadina-frameit-0516.jpg (skyword:269818)

Fotografija ljubaznošću Rachel Oliver Design i AWH Photo & Design

Okruži je

Nemate proračun za omotavanje cijele sobe u omiljenom botaničkom tisku? Ne smetati – možete postići sličan učinak uokvirivanjem manjih zidnih tapeta. Ovo posebno dobro funkcionira u spavaćoj sobi u kojoj možete stvoriti osjećaj kreveta bez buke presvlake.

pozadina-onewall-0516.jpg (skyword:269825)

Fotografija ljubaznošću dizajna Heydt

Jedan zid je šarm

Još jedan trik za ukrašavanje s pozadinom na proračun je krasiti jedan zid, a ne sve četiri. Ponekad ukrašavanje s previše odvažnim ispisima na sva četiri zida može ostaviti sobu koja izgleda manja nego što zapravo jest, ali ovdje možete upotrijebiti onaj hrabar i svijetli uzorak koji ste promatrali jer ćete istaknuti jedan prostor, a ne četiri! Pokušajte ga staviti na zid s prozorima da biste razbili uzorak ili dodali slojeve slika i ogrtača na zid kako biste je još dimenzionalni.

pozadina-hipheight-0516.jpg (skyword:269830)

Fotografija ljubaznošću Kati Curtis Designs i Boston Virtual Imaging

Zaustavi se na visini kuka

Želite li dodati podebljani ispis na sva četiri zida, ali ne želite da boje i teksture preopterećuju vaša osjetila? Lako! Zaustavi pozadinu na visini kuka. To ne samo da omogućuje lakše čišćenje ako vaša djeca odlučuju prstom obojiti vlastitu pozadinu, ali također daje iluziju viših stropova. Ne zaboravite dodati oblikovanu oplatu između pozadine i zida kako bi vam pružili gotov i sofisticiran izgled.

pozadina-stubište-0516.jpg (skyword:269831)

Fotografija ljubaznošću Lynne Parker Designs i David Papazian Photograhy

Priznaj zanemaren

Ljepota o pozadini je da stvarno možete ukrasiti bilo koje mjesto. Uokvireni su naizgled zaboravljeni prostori poput stepenica, hodnika, mudlica i skrovišta s isprekidanim otiscima, a svaki put kada uđete u prostor osmijeh.

pozadina-powderroom-0516.jpg (skyword:269833)

Fotografija Ljubaznošću Jessica Lagrange Interijera i Werner Straube Photography

Blago svoj sobi za pranje

Sobe u prahu su jedan od mojih omiljenih mjesta u kući – lijepo uređena i dobro osmišljena kućica čini svaki gost tako posebnim. Zasvijetlite svoje goste zacrnjanjem zidova s ​​upečatljivom pozadinom, nekim svježim cvjetovima i mirisnim sapunom za ruke. Oprez: oni nikada ne bi napustili prostor!

pozadina-vrtić-0516.jpg (skyword:269837)

Fotografija ljubaznošću sakriti i spavati

Presvlačite svoje dječje vrtić

Pripremite se za dobrodošlicu novom dodatku svojoj obitelji? Dodajte bezvremensku, ali šarenu tapete u svoju anđelu. Predlažem da potražite ispis koji nije previše hrabar (želite da vaše dijete zaspati, zar ne ?!) i onaj koji nije previše infantil. Ţelite da soba raste s bebom.

pozadina-hrabar-0516.jpg (skyword:269842)

Fotografija Ljubaznošću Touch Interijera

Idite podebljano

Ljepota o uređenju vlastitog doma je da nema pravila – samo slijedite svoje srce. I, ako vam srce kaže da idete podebljano, idite sve na putu! Posebno volim ovaj živopisni geometrijski uzorak u sredini moderne i svijetle dnevne sobe. Ako želite ugraditi odvažne ispise, zapamtite da biste možda trebali kompromitirati; stavite ga na jedan zid, okvirajte ga ili zaustavite na visini kuka!