Niti svaki tinejdžer može otvoriti ugostiteljski restoran u 17 godina poput kuhara vampira Flynn McGarry (ako ga niste impresionirali njegovo doba, također je započeo svoj vlastiti večernji klub u dobi od 11 godina). Ali leti solo u kuhinji? Potpuno izvedivo, pogotovo s našim nepobotnim receptima za večere (hej, morate naučiti puzati prije nego što možete prošetati!). Samo ih razmotrite kao prvi korak na putu da postanete vrhunski kuhar.

tacos-ljepota-med109080-049.jpg

Fotografija: Bryan Gardner

1. Tacos

Umjesto da zazvoni zvono (taco), pokušajte napraviti svoj tacos od tvrde ljuske kod kuće. To je brže od odlaska na vožnju kroz i na način ukusnije.

 

Nabavite Sarah’s Tacos Recept
2. Pizza

Izrada pizze je cinch kada koristite tijesto kupljenog dućana i vaše pouzdano kolač. Ili ako želite pretvoriti pita kruh u pizzu, ne možete pogriješiti s ovom gljivama.

 

Nabavite Mini Deep-Dish Pizzas Recept

ed102283_0906_pancakes.jpg

3. palačinke

Jedan od naših svih vremena najpopularnijih recepata, ove klasične palačinke su jednako jednostavne kao i upotreba umetnutog mixa, ali toliko je ukusnija. Doručak za večeru, bilo tko?

 

Nabavite jednostavan osnovni recept za palačinke

Tjestenina with Fresh Tomato Sauce

Fotografija: Marcus Nilsson

4. Tjestenina s umakom od svježeg rajčice

Uglavnom sve što morate učiniti je napraviti salsa i kuhati špagete. Kada ste spremni za više, provjerite ostatak naših ne-kuhaju umaka od tjestenine koji se slažu u bljesku.

 

Nabavite tjesteninu sa svježim receptom od umake od rajčice

kimchi ulju-riža-0025-d112283.jpg

Fotografija: Mike Krautter

5. Fried Rice

Pojačajte glasnoću na ostatku riže s duhovitim kimchijevim i gochujang-om (korejskom paprom tijesto). Na vrhu s sezam ulje-pržena jaja i tost nori vezati sve okuse zajedno.

 

Dobiti Kimchi Fried Rice Recipe

pržena-losos-maslac-mwds108510.jpg

Fotografija: Romulo Yanes

6. Pečeni losos

Tehnika koju ćete opet i opet vratiti! Maslac, sol i papar stvarno su sve što vam je potrebno da biste izvadili okus svježe ribe. Posipajte peršinom ako se osjećate fancy.

 

Nabavite pečeni salmon s maslinovim receptom

sporo štednjak pulled pork

Fotografija: Christina Holmes

7. Usporena svinjetina za spuštanje kuhala

Dobrodošli u čarobni svijet spore štednjaka – dodajte hrpu sastojaka, napustite kuhinju i nagrađeni s ukusnim obrokom kasnije. Ovakav poništeni natječaj za izvlačenje svinjskog mesa savršen je početni recept. Nakon što ste dobili noge mokro, check out 6 spor Cooker tajne svake kuće Cook treba znati.

 

Nabavite Easy Slow-Cooker izvukao Recepti svinjetine

na-vaše-udobnost-vegtable-tjestenina-juha-med108749-002d.jpg

Fotografija: Andrew Purcell

8. Ramen

Instant rezanci ne moraju biti nezdravi! Ditch natrij-pakiran paket za začin koji dolazi u paketu u korist svježe povrće, pileća juha i konzervirane rajčice.

 

Uzmite Ramenovu juhu s receptom povrća

pečeni-pileći-nuggets-med108164.jpg

Fotografija: Romulo Yanes

9. Piletina Nuggets

Vjerujte nam, pileći nuggets su ugriz kako bi kod kuće i toliko bolje nego bilo što ćete naći u sekciji zamrzivač.

 

Uzmite pečeni pileći nuggetsski recept

sandw_01500_t.jpg

10. Sir s roštilja

Četiri sastojka čudo je klasična hrana udobnost u svom najboljem. U ovom prikazu, oštar zrnati senf rezati kroz bogatstvo gooey cheddar i mastan kruh savršeno.

 

 

Nabavite pečeni sir sa zrnatom sinusnom receptom

trgovine-torba-003c-med108875.jpg

Fotografija: Romulo Yanes

11. Neskladni Joes

Naš lakši uzeti ukusno neuredan sendvič zamjenjuje mljevenu govedinu za puricu i ušuljava se u neki zdravi slatki krumpir. Kale čips čine zadovoljavajuću, dobro-za-ti strane jelo.

 

Nabavite Turke neskloni Joes s Kale čips receptom

0306_edf_carbonara.jpg

12. Carbonara

Bacajte vruću tjesteninu s jajima, parmezanom, pola i pola i hrskavom slaninom za dekadentnu večeru koju možete dobiti na stolu za samo 30 minuta.

 

Uzmite Spaghetti Carbonara Recept

med104890_1009_cfo001.jpg

13. Lenticena juha

Nikada nemojte se opet naseliti za konzerviranu juhu! Vješanje vlastitog je super brzo (govorimo 15 minuta od početka do kraja) i toliko ukusnije. Započnite s ovom verzijom leća, a zatim isprobajte našu 15-minutnu juhu od bijelog graha.

 

Nabavite 15-minutnu juhu od lenticve